Rgbstock forum

forum > Technical questions > Lightbox management

Lightbox management

1. StariSob7 January 2017, 13:09 GMT +01:00

I have encountered strange behavior regarding lightboxes.
I am using Firefox 47.0.2. on win 8.1.
- I had 3 lightboxes, and i noticed that one of them was always "active" - every time I clicked "add image to lightbox" button, it was added to that "active" lightbox".
- i added 4th lightbox, but i could not put image in the newest one - picture always went to "active" one.
- i tried to delete the newest lightbox, clicked on the delete button for the newest lightbox, but it deleted "active" lightbox instead.
- now, when i click "add image to lihgtobox" button, i get message "set does not exists", and as far as i can see, image is not added to any of my existing lightboxeses.

I hope I have clearly described problem :)
So when time allows can you look at it please.
Thanks!

2. StariSob7 January 2017, 16:10 GMT +01:00

After a while, and after little playing, the message in my last remark has disappeared. clicking on " add image to lihgtobox" button, adds image to the first lightbox on my list.
The rest, however, seems to persist...

3. xymonau8 January 2017, 11:32 GMT +01:00

I'll let Jay know. Hopefully it can be sorted out.

4. jazza9 January 2017, 19:32 GMT +01:00

Thank you for this error report. We will look into it soon

Please sign in or sign up if you want to participate in the forum discussions.

 
 
x
name
country
photos
downloads
camera
 
Lightbox . FAQ . contact . license agreement . terms of use . about . hosted by perrit.net . stockfresh.com www.hqstock.com free stock photos totally free stock photos stock photos high quality free stock photos totally free stock photos totally free stock photos totally free stock images free stock images Christmas competition 2015 editors' pick alternative to sxc.hu
| English | Deutsch | Español | Polski | Português | Nederlands | 日本語 |